Garantie ByHours

 • #inmijnstad
  "Ik doe wat ik wil en ik doe het waar en wanneer ik wil". Dát is wat wij van jou willen horen. We werken continu zodat jij kunt genieten van de beste hotels in je eigen stad, die hotels waar je altijd naar kijkt als je naar je werk gaat. Want voor ons is jouw vrije tijd het belangrijjkst. BYHOURS bied je een ruime keuze uit hotels met flexibele urenpakketen en extra's waar je in het hotel van kunt genieten, zoals massages, lekker relaxen in de sauna of een gezellig etentje. Breek met je dagelijkse routine. By who? ByHours!

 • #buitenshuis
  Een binnenlandse vlucht. Een vergadering. Een vliegveld. Een wachtruimte. Verloren uren. Omdat werken niet alles is in het leven, heeft BYHOURS bedacht dat dit soort situaties moeten worden aangevuld met tijd om uit te rusten in een rustige en comfortabele omgeving. Selecteer de stad waar je je bevindt en de uren die je er door wilt brengen. Wij zorgen voor de rest.

 • #billijkeprijs
  Als je er maar 2 nodig hebt, hoef je bij ons niet voor 4 te betalen. Dat is onze filosofie. Ons doel is je de beste kamerprijzen aan te bieden in flexibele urenpakketten, voor een billijke prijs. We willen dat je, elke keer als je besluit om naar een hotel te gaan, je dat doet met een tevreden glimlach, omdat je weet dat je alleen de uren gaat betalen die je er daadwerkelijk verblijft.

 • #garantievoorkwaliteit
  Als BYHOURS juist nu ontstaat, is het om de dingen goed te doen. We willen geen ontevreden klanten. Bij ons staat jouw tevredenheid bovenaan de lijst. Daarom bieden we je de hoge garantie en veiligheid van onze diensten aan. Als je suggesties hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op!

 • #absoluteveiligheid
  Bij BYHOURS beschermen we de privacy van je persoonlijke gegevens dusdanig dat derden er geen toegang toe hebben. Bovendien kun je bij een groot aantal hotels van ons netwerk annuleren, dus je moet wel goed kijken naar het annuleringsbeleid van alle hotels.

 • #ikbeslisteveranderen
  "You're the boss!" Wij geven jou het woord, zodat je zelf kunt beslissen of je van idee wilt veranderen. Daarom werken we samen met een groot aantal hotels waar je je reservering kunt wijzigen of annuleren, tot 24 uur voor check-in.

 • #privacy
  Maak je geen zorgen. De gegevens die je ons verstrekt worden door BYHOURS op een veilige manier opgeslagen, in opvolging van de Wet bescherming persoonsgegevens en ons strikte privacybeleid. De veiligheid en geheimhouding van jouw gegevens zijn voor ons een absolute prioriteit.

 • #twijfels
  Omdat vragen op elk uur van de dag en overal ter wereld bij je op kunnen komen, bieden we je verschillende manieren om contact met ons op te nemen:

  Raadpleeg onze sectie van klantenservice.